rebelz.se

Resan, tävlingen och lite annat

Tjaboo..

Lite dåligt samvete för att jag är så otroligt dålig på att blogga just nu (och tidigare)… Tänkte att en liten update är på sin plats.Har vart lite krasslig ett tag nu och det kliar sååå i BJJ-fingrarna efter att få slita lite i en gi. Har sen sist varit i Umeå och tränat med Janni Larsson (grymt!) och vi har även haft påhälsning av en sprudlande skåning i Uppsala (Malin Axelsson) vilket var mycket trevligt.

Nordic förra helgen resulterade i en förlust tyvärr… Lite opepp och ganska trött i kroppen. Fick ryggen tagen tidigt och hade därefter inte mycket att säga till om. Han iallafall hinna försöka på en toe hold innan jag fick klappa 🙂 Tävlingen var mest träning och på kuppen blev jag av med min brunbältesoskuld. Alltid bra att tävla, och en förlust visar ju tydligt på vad man behöver träna på, så berimbolo here I come! 😉

Bara 18 dagar kvar tills det är dags att sätta sig på flyget mot Rio. Nästan allt bokat och klart! Känns grymt och jag är så otroligt peppad. Ska bli spännande att se vad som händer med utvecklingskurvan. Ser också fram emot värmen, även fast våren börjar synas här hemma så är jag en frusen tjej. Den sydamerikanska värmen är mycket välkommen.

1623633_10152277093925730_858871786_n