rebelz.se

Drömmar, mål och motivation

2015 har börjat fantastiskt tycker jag. Min motivation är på topp, precis efter knäskadan sa sjukgymnasten till mig att inte köra slut på mig på rehabträningen för motivationen och orken skulle komma att behövas under lång tid och framför allt om det skulle bli en operation. Det som gör mig så glad är att jag har mer motivation än någonsin till att träna och köra rehab, ett nyinhandlat gymkort med tillgång till alla möjliga träningsredskap och vikter gör det ännu roligare och dessutom möjlighet att styrketräna hela kroppen. Jag tycker inte ens rehabträningen är tråkig utan den är stundtals sjukt jobbig och jag tränar delar av kroppen som inte har fått så mycket träning tidigare.
Det är mycket som rör sig i huvudet just nu. I och med att rehaben går så bra så kan jag inte hålla tillbaka tankarna på nästa tävling. Jag är medveten om att det är farligt för det kan leda till att jag blir besviken och tappar motivationen, men jag måste ändå få drömma. Jag har kört lite sparring och det har känts väldigt bra men också på den punkten måste jag hålla tillbaka mig själv.
Men vem vet, kanske kanske skulle det gå att delta i någon tävling längre fram mot sommaren. Under tiden ska jag bygga upp hela mig själv och komma tillbaka i mycket bättre form än jag var när jag skadade mig. Jag har styrketränat tidigare i mitt liv men det har fått en helt annan innebörd för mig nu. Nu bygger jag upp min kropp för ett helt annat syfte, för att bli starkare och stabilare i grapplingen.
Skadan har också öppnat upp andra möjligheter, jag har lite mer luckor nu att umgås med vänner, testa lite andra saker i livet och ha lite kul. Det är bra. Jag blev lite förvånad när jag häromdagen faktiskt tänkte att jag var glad över att det hände. För jag har lärt mig så mycket om mig själv och min kropp och fått helt andra insikter i livet och i träningen. Men vi får se hur det blir med allt, antingen kan jag komma tillbaka utan operation eller så kan jag inte, och när det blir vet jag inte.
I övrigt ser jag fram emot en massa matcher på EM, och framför allt de från klubben.

Ha de gött!