rebelz.se

Fightzone Stockholm flyttar till Kampsportstadion

fz

Fightzone Stockholm flyttar till Kampsportstadion. Fightzone kommer fortsätta vara en egen förening men kommer ingå i Kampsportstadions verksamhet.

Hur kommer det sig att Fightzone flyttar till kampsportstadion?
Vi kände att det var dags att förnya oss efter nästan 10 år på samma adress och så fick vi ett erbjudande om att flytta in på kampsportstadion.

Vilka fördelar blir det att ingå i Kampsportstadions verksamhet?
Kamsportstadion arbetar på ett liknande sätt som vi gör så jag tror att vi kommer att komplettera varandra och vi får ett större utrymme, träningsytan är enorm, att fortsätta med vårat arbete med Fightzone och ungdomarna i Projekt Förort och Tunga Unga.

Den 17 augusti flyttar Fightzone Stockholm till Stockholm Stadion och ingår samarbete med Kampsportstadion. Fightzone Stockholm växer i medlemsantal och vi behövde större mattyta, så när frågan från kom från kampsportstadion om vi ville flytta så var svaret enkelt. Två anledningarna till att vi blev tillfrågade av Kampsportstadion om att flytta in och samarbeta med dom.

1. Fightzone Stockholms engagemang för ungdomar och tron på idrottens förmåga ge unga människor en meningsfylld fritid.
2. Martin Lavins projekt, Tunga Unga och Projekt Förort, vars idé bygger på tanken att om ta idrotten till förorten och ge ungdomarna där en möjlighet till en meningsfylld fritid.

Fightzone Stockholm kommer fortsätta att ha ett samarbete med Ricardo Vieira (Fz-Rio) och den befintliga Thaiboxnings klubben på kampsportstadion, så att våra medlemmar har möjligheten att träna dom fyra disciplinerna BJJ, SW, MMA och Thaiboxning. Den stora utmaningen efter flytten kommer att bli att bibehålla den familjära och varma stämning som vi har på Fightzone Stockholm, men med den starka kärna som redan finns på klubben så bör det vara en lätt sak att slussa in nya medlemmar i samma trygghet och gemenskap.”