rebelz.se

Lite uppdatering

Så var Nordic Open över, det blev inget fjärde år i rad för mig. Knät hade säkert hållt men inte värt att chansa och formen var inte riktigt där jag ville ha den. Men klubben var där och representerade och gjorde det med stil! Vår klubb har funnits i lite drygt 1 år och vi blev 5:e bästa klubb på vuxensidan. Fem vuxna tävlade och det blev fyra guld och ytterligare ett guld bland barnen. Grymt!
För min egen del går det också framåt, jag ser mig själv som i stort sett rehabiliterad från min korsbandsskada. Ortopeden sa att jag inte behöver komma tillbaka mer, ingen operation, och han hoppas på att slippa se mig där
igen 😉 Han antydde också något om en eventuell hjärnskada i och med att jag är tillbaka i samma sport trots ett avslitet korsband…ja ja! Han trodde att främre korsbandet har vuxit ihop med bakre och på så sätt lett till en stabilitet som jag kanske inte borde ha egentligen, ja men det låter bra. Det kör vi på! Egentligen bryr jag mig inte så mycket, så länge knät funkar. Och det funkar ypperligt! Så nu håller träningen på att trappas upp samtidigt som jag fortsätter med benstyrka, stabilitets- och balansträning på gymmet. Jag vill inte ha några bakslag.
Och siktet är inställt på tävlingar i vår, vilka det blir förutom Danish Open och Fenix är inte helt fastställt än, men att säga att jag är taggad är en underdrift!
Jag håller på med en långsam viktminskning nu också, som ska leda till att jag ligger på rätt vikt inför tävlingarna i vår. Kaloriräkning är det bästa för mig, och det funkar kanon!

Ha det gött!