rebelz.se

Veckans träning

Som alla veckor börjar även denna med måndag och på måndagen hade jag lyckan att köra grappling under hela träningstiden (hade igentligen bara ett grapplingpass, men körde även efter det första passet ). Vi övade på sidemount-escape och rullade. Jag uppskatar att vi har blivit så många i klubben så man får rulla med så många.  En banan efter träningen är bra också, bra med frukt. På sgl den 7e april ska jag tävla i viktklassen -92 kg och det blir nog inga problem att klara vikten för det, vägde nämligen 89,3 kg i måndags.

Under tisdagen hade vi ett hårt fyspass där vi använde varsin boll som träningsredskap, vi gick även uppför trappen med en person på axlarna/skuldrorna och även lite annat. Det blir hårda fyspass på tisdagar =). På grapplingen tränade vi på att kontrollera den andre med hjälp av underhooks och overhooks från guard.

På onsdagens första pass körde jag lite eget och övade på att räka, jogga mm.  På grapplingen körde vi triangle choke från guard och även armtriangle från guard och sedan avslutade vi med rullning.

Tricking blev det först på torsdagen och då övade jag på att göra volter åt sidan.  Under grapplingpasset gick vi igenom armbar från guard och kimura från guard.

Har fått min nya bok nu som heter Nya Bäst när det gäller och är en bok om idrottsphykologi som jag ska börja läsa under helgen.