rebelz.se

Ja, jag har också krav…

Egentligen har jag inte så höga krav överlag, oavsett vad det gäller. Tycker jag. De jag har satt, brukar dock inte göras avkall på.

Följande kravlista hade jag på näthinnan, när jag häromdagen var på jakt efter SW-träningsbrallor:

Får inte ha / vara för:

  • detaljer som får mina ben att se dubbelt så smala ut
  • obekväma
  • tighta så troskanten på skinkan syns för mycket
  • fel färg
  • många dragkedjor
  • korta
  • fula
  • spricka i sömmarna när jag provar de
  • stora
  • kameltåframkallande

Utav 23 provade tights, var det endast 2 exemplar som uppfyllde kraven. Jag tänkte att nästa träningspass ska jag minsann vara fin och cool. Det skulle firas med en magnum mandel. Tji fick jag när en flisa på ena framtanden lossnade. Äta glass ska man göra om man vill se ut som en pirat i käften, är min lärdom. Jag tyckte gluggen kändes GIGANTISK, men ingen märkte den förutom när jag påpekade detta. Varje gång jag såg mig i spegeln skrattade jag åt spektaklet. Det ska poängteras att det var en gammal tandlagning som lossnat. Av alla gånger jag fått slag på träningen eller de misslyckade strypförsöken då folk tryckt in mina framtänder med major force, så har framgaddarna klarat sig. Vill bara förtydliga att jag aldrig använder tandskydd. Folk skrämde upp mig med att tandläkarbesöket skulle kosta skjortan. Jag trodde det skulle röra sig om flera tusentals kronor och var nära att lämna tillbaka mina nyinköpta tights, samtidigt som jag såg mig själv träna SW i en UFFbegagnad One-Piece för all framtid i brist på pengar.

Till min lycka fick jag tid hos tandläkaren efter ett par dagar och hela kalaset gick på hela (håll i hatten nu) 720 kr efter försäkringskassans tandvårdsstöd. Lycka.

Inte överdriver jag väl…

Lycka för mig är när jag ibland tänker på två av de mest befriande dagarna i mitt liv, då jag tog studenten och körkortet. Turligt nog infinner sig den känslan inom mig då och då även när jag pysslar med grapplingen. De gångerna när man möter en motståndare på tävling/träning och tänker det här monstret kommer att massakera mig, fast det slutar omvänt. De gångerna när man har ett riktigt bra försvar mot någon som man verkligen ser upp till. De gångerna när man nästan sätter en submission på någon som man verkligen ser upp till.

De gångerna man lyckas få till det man önskar, på någon som man verkligen ser upp till.

Lycka per definition.

Wohooo!!!

Ett annat krav jag har är att det alltid finns minst nötter och sesamsticks i min träningsväska som nödproviant. En tänkbar kandidat till listan för den här terminen är en dryck som jag rekommenderat till många, men få har uppskattat den underliga men ack så roliga smaken. Det är en blandning av amazonas djungel/extra soft sköljmedel/bubbelgum och sen kittlar fruktköttet så poppigt mellan tänderna. Den ska avnjutas väl kyld efter ett hårt pass.

Gillart...