rebelz.se

Framgång och bakslag

Fin dag! Började med ett morgonpass på gymmet, styrka A var det som gällde. Ett av mina favoritpass 🙂 Ryggövningar, hopp, maxmage och så draken. Börjar så smått bli kompis med draken. Trodde jag aldrig skulle hända… Har även börjat höja mig i maxmagen. Kul! Har även hunnit med en del uppsatsskrivande och en fika.

Igår blev dock ett litet bakslag. Har sen tidigare haft en hel del trassel med axeln och igår var smärtan där igen. Inget allvarligt men vågar inte riktigt chansa.. blev därför ingen sparring igår. Teknikträningen innan var däremot riktigt bra, kände mig lite seg i huvudet men fick tillsist ihop den mycket konstiga inverterade halvguarden som Nils bjöd på.

Har kört en del friträning i veckan. Försöker jobba vidare och minnas Leticias tekniker från Girls Only. Inte det lättaste! Som tur är har jag Malin som är duktig och har antecknat. På två entimmas pass han vi köra igenom en hel helgs tekniker!

I helgen blir det tjejträning i Västerås som Lina styrt ihop. Västerås, Uppsala och Stockholm kommer finnas representerat så vitt jag vet. Galet pepp! Rapport och förhoppningsvis bilder kommer under helgen!