rebelz.se

Dagen efter kvällen före

UFC i Globen igår kväll var inget mindre än fantastiskt. Vilken kväll! Och vilken sista match! Alexander Gustafsson levererade sitt livs fight och stämningen inne i arenan var på gränsen till masspsykos. Vilket jäkla tryck. Aldrig varit med om liknande. Inte ens de engelska fansen på UFC i London 2010 kunde fylla upp decibelmätaren på det sättet.
Och känslan när så gott som alla i kör skriker ”SLÅ HAN PÅ KÄFTEN” (klapp-klapp klapp-klapp klapp) varvat med sedvanliga ”WHÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!” när han får in ett fint slag… den är svårslagen – inte minst för Gustafsson själv. Vilket stöd. Med all rätt.
Utöver det fick ju mannen,myten,Reza Madadi in en sjukt snygg giljotin på sin motståndare i andra ronden!

Så. Idag är man lite mör. Som småbarnspäron är man för det första inte van vid att vara vaken efter kl 22, och för det andra att gå på en 5 h lång och sjukt intensiv kampsportsgala har gjort att man känner sig helt bakis idag. Oh well, totally worth it.

Tränade SW idag med sambon. Han håller träningar i MMA på söndagar och idag skulle det bli en del mark-lir, så då passade jag på att delta. Inte tränat alls sen i måndags pga. en massa tråkiga matteprov och annat ”måste-göra” så det var skönt att få nåt gjort idag, även om tröttheten var ett faktum. Kunde inte ta mig till tjej-MMA’n imorse heller, ett pass jag verkligen gillar. Det missar jag kommande två söndagar också eftersom vi ska ut och resa, men sen så! 🙂
Vi gick igenom olika nedtagningar idag samt några enklare grejer som t.ex. armbar och kimura från guard. Sambon tränar många nybörjare, så då blir det rätt mycket basic. Men det är bra det med! Man blir Aldrig expert på Nåt.