rebelz.se

Yogahorsekick!!!!

Hallå där hemma!

Antar att det är morgon och att det flesta av er precis vkant. Här är jag precis hemkommen från en rolig och bra träning. Fick lära mig mycket intressanta saker nu på kvällsträningen. Till exempel så gick vi igenom Nightclub bathroom position och the Yogahorsekick.

Kan tyvärr inte berätta vad för sorts positioner dessa är men låt mig bara säga att det är grymma tekniker och att vi skrattade  mycket under passet.

Det är inte på många ställen som jag tränat på där det är mer tjejer än killar på träningen men här händer det då och då att vi är det. För  att sen inte prata om vilka sorts tjejer. Den träningen jag får här sparringmässigt framför allt är helt otrolig. Började dagen med att rulla med Leticia, magga och Johannes. Det var ungefär som en privatlektion, Leticia kollade på mig och magga mycket när vi rullade och sa gör så här, korrigera det här etc. Det var ett bra sätt att starta dagen. Därefter gymmade jag och Johannes . Känner mig stark och börjar bli snabb så det var nice. Sen vilade vi, och dags för kvällspass.

Fick köra mycket med Carol idag, hon är så grymt bra och hon är i min viktklass. Hon är ett brunbälte och jag är så lycklig att jag får köra med henne, Nej det är inte kul att få spö när man rullar och det tar lite på självförtroendet men när man blir bättre och lär sig så blir man så lycklig att man tror man heter Nalle Puh.

Så jag är en lycklig liten björn nu =) =) Haft en superbra träningsdag och vet att det blir bara mer och mer bra träning, och så tävling nästa helg i Phoenix lär det bli. Passar då på att träffa familjen lite. Nice ska det bli!11

Nu ska jag sova för imorgon bitti ska det drillas en massa!!!

Peace out!!!