rebelz.se

This week

Nu blev det tyvärr bara två dagars träningsvecka för mig denna vecka pågrund av sista april och första maj, det blev bjj, mma och sw.

På onsdagen körde vi bjj övade vi på två olika sorters nedtagningar, vet inte vad den första heter om den nu har något namn men jag kallar den just nu för armtriangle takedown för man har grep som är som en armtriangle innan man fäller motståndaren. Den andra nedtagningen var Scissor takedown. Hade svårt att få ner en av mina träningskamrater med den dock, han stod för stadigt. Jag gillar hip bump triangle, har ni inte sett den så tipsar jag om att kolla upp den, jag tror det är en väldigt bra teknik om man kan  göra den bra. Jag fick nästan till den under sparringen men dock inte att göra avslut. Han reste sig och då krållade jag bakåt i hopp om att han skulle åka neråt men det gjorde han inte, jag skulle nog ha kontrollerat honom innan han reste sig genom att hålla hans ena ben istället. Under sparringen försökte jag även göra en guillotine men fick inte in den bra dock.

Torsdagens träning blev det mma och sw med massor av att räkrepetioner, blev 44st vänster o 44 höger för mig, hip bump sweep drill och drill där man sveper den som har mount. Vi övade på double-led takedown och sprawl, sit-out. Sedan stående med ”simma” med att ta ryggen och ta ner sin motståndare.

Hejdå så länge!