rebelz.se

T minus 2 weeks

Det börjar närma sig. SM i Submission Wrestling. Det slog mig idag att det bara är 14 dagar kvar… hujeda mig. Men jag är taggad! Ska bli jätteroligt faktiskt. I skrivande stund är det bara en annan anmäld i min viktklass, men det kommer säkert fyllas på med fler innan anmälningstiden är slut.

I morse tränade jag lite SW med sambon och en annan tjej i lokalen i Vagnhärad. Det var ett lugnt och metodiskt pass med genomgångar av ett par olika strypningar och ett par olika svep bland annat. Det är skönt med sådana pass ibland, och dessutom hade jag ju då bra med energi till kvällens BJJ-träning i Järna.
Där körde vi några positioner från halvguard och djup halvguard och sparrades sen med utgångsläge halvguard, passande nog^^
Ska bli lite mer träning utan gi fram till tävlingen. Nyttigt, men varvas såklart med ren brassejitsu också. Omväxling förnöjer 🙂

Igår var jag ute på första löppasset sen Portugal. 6,8 km slutade notan på. BJJ’n har gett mig grym kondition om man jämför med hur den var innan, det vill säga; som om jag hade suttit på arslet och rökt i 40 år. Astma is a bitch. Men Bruno Matias och Ariel Striim vet hur man piskar sina brasse-elever åt rätt håll 😀 All cred åt dem.