rebelz.se

SW SM och Domarutbildning i Nyköping

Helgen som varit har varit kanon. På Fredagen åkte jag och tre stycken till från klubben plus min bror till Nyköping för domarutbildningen och min SM-debut =). Vi blev sponsrade av Ivars Bil i Hoting och fick låna bilen som syns på bilden här nedan, vi vill tacka dom så otroligt mycket.  Vill även tacka Team Escalate för att vi fick sova på deras klubb och för att dom ordnade ett roligt SM.

 

 

 

 

Under lördagen var det domarutbildning i Submission Wrestling och det blev mycket information att komma ihåg.

På söndagen var det dags för sm. När vi kom fram till sporthallen där eventet var så var det ganska lång kö. Förvånad vägde jag 85 kg, brukar väga ca 90 men det är ju med kläder det, kanske blir en vana att väga mindre än vad jag tror vid invägningar. Träffade även en kompis från samma by som jag som också var med och tävlade.

Min första match fick vi tyvärr inte på film men min andra match kan ses genom att trycka på följande länk: http://www.youtube.com/watch?v=yEAS0xLSk58&list=HL1337700536&feature=mh_lolz

Det är jag som har dom röda shortsen =). Skriv gärna kommentarer på vad jag kunde gjort bättre och hur.

På söndag den 27e maj blir det Skellefteå och seminarium där Dean Lister ska vara tränare, även det ska bli grymt kul och lärorikt.