rebelz.se

9 dagar kvar till VM!!!

Hallå alla där hemma, måste varna att jag i skrivandes stund är lite sur…vaknade upp imorse och insåg att någon hade snott gis från där vi bor!! Senare under dgaen fick vi reda på att det är hemlösa som har snott våra gis för att stjäla alhohol med dem!! Det var sämst, men något som varit bättre är träningen inför VM!!!

Idag hade vi träning med Royler Gracie, träningen var väldigt tuff, vi sparrades 10 minuters rundor och efter dagens pass var jag helt död. Men träningen går bra och jag längtar till nästa vecka då det är dags att tävla!! Det är 17 tjejer i min viktklass och bara jag tänker på det så kommer den där härliga tävlingskänslan i hela kroppen!! Det kommer att bli riktigt tufft men jag är mer redo än vad jag varit innan!!

Vilade från kvällspasset idag, vilket jag tror behövdes för imorgon är det dags att träna riktigt hårt igen och kroppen är trött. Jag, magga och johannes ska därför spendera resten av kvällen med att äta, tvätta de gierna vi har kvar och sedan mysa upp oss i sängen med lite glee!! Måste säga på tal om kära johannes och magga att jag är så lycklig att ha dem i mitt liv, bättre pojkvän och syster lan man leta efter!! Har en underbar familj här och hemmma i sverige som jag saknar mycket just nu!! Saknar alla mina träningskompisar, nacka och familjen men hur jag ska åka hem härifrån vet jag inte.

Måste förresten länka till ett reportage budovideo gjorde om gracie humaitas female team innan worlds, om ni kollar kanske ni ser någon ni känner igen dansa omkring i bakgrunden!! De intervjuade mig och magga men det kom tyvärr inte med, jag tror vi kanske pratade lite för mycket =)!!

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=0nrpqJPv10k

Nej nu är det dags för mig o mina två andra musketörer att se på lite glee!! See you soon!!

Peace out!!!