rebelz.se

Antiklimax

Länge sen det blev nåt skrivet här… Ska försöka bättra mig. Skyller på en tung avslutning på terminen och kasst internet i gamla lägenheten.

Har hunnit opponera C-uppsats (och fått den godkänd!!) och flyttat från min och Sophias mini-”lägenhet”. Tänkte försöka snabbta dra igenom vad som hänt sen sist..

SM i submission blev lite av ett antiklimax. Otur med lottningen och fick möta Hammarsten i första matchen vilket slutade med en förlust. Känner att jag nog borde ha kunnat köra bättre men hon är ett av mina hjärnspöken som jag inte riktigt vågar satsa mot när jag kör. Försöker intala mig att det var bra med matcher iaf men kan inte hjälpa att det ändå känns ganska surt. Andra matchen gick bättre. Mötte Fällèn som är en stark liten människa 🙂 Lyckades sätta en halvful nertagning (jävlar vad svårt det är utan gi!!) och vann på poäng. Resultatet blev ett brons, lite sur men ändå ok. Känner mig ganska rejält lost när jag ska brottas utan pyjamas… 🙂

Helgen därpå bar det av ner till skåneland för att instruera KJJ. Alltid lika roligt att få träffa alla där!

Nu är planen att få igång en bra försäsongsträning under sommaren. Nästa mål siktet är inställt på är BJJ-SM i september så gott om tid för förberedelse finns! Ser fram emot en sommar med jobbiga och roliga pass.