rebelz.se

SM och Grapplingligan; check!

SM kom och gick!
I min första match lyckades jag vinna på poäng. Med mitt blotta halvår i gemet  och min lilla, lilla tävlingserfarenhet så är jag otroligt nöjd med poängen, för det var första gången hittills jag lyckades med det 😀 ’Cause I’m a färsking yes I am.
I match #2 mötte jag power-Anny Hammarsten och blev mer eller mindre bortdribblad upp på läktaren. Hatten av! 🙂
Sedan fick jag en sista chans att go for the bronze men det räckte inte hela vägen. Är dock inte missnöjd alls. Hela tävlingsdagen i Nyköping var en jätterolig upplevelse och jag känner verkligen att jag blivit en enorm erfarenhet rikare.

Giljotinförsök i första matchen, blev snyggt på bild i alla fall även om den inte satt som den skulle.

Och igår var det dags för deltävling 2 i Grapplingligan!
Vann min första match på 12 sekunder faktiskt. Där satt giljotinen som den skulle! Snopet, på nåt sätt. Man går in och laddar för 4 min och så är allt över på ett par ögonblick. Men så är det ju ibland och det är kul det med 🙂
I min andra match vann klockan och det blev oavgjort. Låg mest och kramades i halvguard till slutet då jag också gick in för ännu en giljotin. Nöjd som fän med min insats är jag!

Ett tag framöver kommer träningen bli lite mer soft tror jag. Måste få in mer löpning nu kommande dagarna för om 1,5 vecka drar jag och kutar N.Y.C Tjejmil. Och jag ska i alla fall Försöka få till någon hyfsad tid…