rebelz.se

Testing! Testing!

Hej

Det har varit några omtumlande veckor. VM, Utflytt, inflytt, avslut och nystart. Nu börjar det äntligen kännas som att fötterna återigen pekar neråt och huvudet uppåt.

Jag bor numera i Huskvarna strax utanför Jönköping. Nyligen hemflyttad tillbaka till Småland efter en treårig vistelse i Karlstad. Det är skönt att vara hemma igen även om jag just nu befinner mig i ett litet vakuum som långsamt börjar fyllas av nya vardagliga rutiner. Kontakter med gamla vänner återknyts, träningsrutinerna börjar sätta sig och man börjar hitta sina ägodelar som legat nedpackat i omärkta flyttlådor lite för länge. Tiden i Karlstad har varit både slitsam och lärorik. Jag har träffat många människor som kommer finnas med mig resten av livet  men det är det här som är hemma och det är så skönt att vara tillbaka. Jag ser fram emot en massa bra träning på JJK Samurai  för är det nånstans jag kan nå mitt fulla potential så är det nog på den här klubben.

Bloggen kommer främst handla om träning och tävling så klart. Jag är en person som gillar planer och rutiner och det är det jag kommer skriva om. Planera, genomföra, utvärdera och förändra. Hoppas ni ska finna det läsvärt.

 

 

Vi ses på mattan

Diana