rebelz.se

Here we go!!!

Imorgon är det dags för sommarläger och jag är riktigt taggad. Har verkligen sett fram emot lägret och är utvilad och redo!! OS tittande har gjort sitt i att göra en extra sugen på träning.

Efter en grymt fin helg i Göteborg är jag tillbaka i stockholm. Under helgen hade jag tillfälle att träffa massa släkt och vänner. Det är sjukt att se hur familjen växer och växer. Var på brorsans flickväns födelsedagsfest och träffade massa trevliga människor, gick på bruce springsteen och fick äta massa god mat lagad av underbara släktingarna. Hade verkligen en skön helg men nu kliar det ut i fingertopparna efter träning. Tack och lov så har jag massviss med grym träning framför mig på dynamix summercamp.

Har även haft OS att titta på och åh vad sport är det bästa som finns. Så mycket glädje, så mycket tragedi, komedi och känslor. För att inte tala om kunskap, färdighet, talang, vilja och hjärta. Såg en stackars gymnast tjej från ryssland göra ett perfekt fristående program men ramlade på sista volten och fick ett stort avdrag. Direkt efter körde USAs tjejer och gjorde helt grymma program och tog guldet. Helt sjukt sorgligt men lyckligt. Får mig att längta efter att tävla.

Jag önskar att Bjj också var med i OS men måste säga att jag ser en hel del i min fina sport som måste utvecklas innan vi är där. Framför allt så måste man börja dopingtesta, enligt mig är detta en otroligt viktig punkt oavsett om man vill ha bjj i OS eller inte. Med allt som sporten ger, alla fina stunder som byggs upp av tusentals timmar av träning, så förändras allt om man inte gör det fair and square. Jag vill veta hur bra jag kan bli, på ett rättvist sätt. Hoppas det är fler som känner detsamma!!!

Nej nu ska jag vila lite inför imorn!!
Peace out!!!