rebelz.se

Sååå sjukt kär!!

Hej allla glada!!

Hösten är på väg, om ni inte märkt det på regnet så kanske ni märkt det på att det redan blivit mörkare. Även om detta är rätt så sorgligt så känns det bättre när man känner som jag gör just nu!! Jag är helt kär i min klubb!!

Har kört tre härliga pass på nacka dojo idag och vid varje pass så har jag fått massa härlig glad energi. Har lärt mig nya tricks, fått lära ut lite själv. Fått bra rull och haft det underbart. Fck även se många nya tjejer på träningen och det gjorde mig sjukt lycklig. Speciellt när tjejerna är trevliga också.

Fick lära mig ett riktigt bra kast idag på lunchen, ett som jag ska jobba mycket på för jag tror det skulle passa mitt game. Så det gjorde mig grymt glad. En bra start på dagen helt enkelt.

Det bästa med nacka dojo ör att du kan komma dit och köra bra pass, utvecklas men du får också härlig energi. Man blir helt enkelt glad. Saker utanför träningen lämnar utanför mattan och man blir barahelt lycklig. Så glad att kunna säga att jag tränar där. Nej nu är det dags för annat!

Peace out!!