rebelz.se

träningsdag är en bra dag

Precis som jag förutspådde blev det en bättre dag idag än igår. Murphy brukar sällan stanna mer än en dag. Vi gillar inte varandra.

Det blev ett armpass på gymmet och en halvmil på löpbandet. Det satte lixom ribban för resten av dagen. Arbetsdagen passerade fort och efter lite ärenden på hemvägen blev det ganska snabbt dags för kvällens SW-pass. Det blev ett lite halvmärkligt pass. Tiden lixom försvann utan att jag riktigt fattade vad vi gjorde men jag lärde mig ett par nya benlås. Jag hatar verkligen benlås. Jag inser att jag hatar dem för att jag inte kan dem, för att det är en fullständigt främmande och otroligt skrämmande ny värld. En värld som jag måste börja utforska oavsett vad jag tycker om den om jag ska bli långlivad i den här sporten.

Det blev till slut lite sparring också. Först med en elak f.d. Judo-farbro som verkligen vet hur man krånglar till livet för mig och sen med några av våra vitbältestjejer. Samurai har alltid varit bra på att ta fram duktiga tjejer även om vi precis som alla andra klubbar har svårt att rekrytera och behålla dem. De som blir kvar blir riktigt bra och den här kullen är inget undantag. Jag avslutade sparringen med Janni som är på besök från Köpenhamn. Känns ju så där å behöva möta henne i SM i den sammanslagna lila/brun/svart klassen. Hoppas mer än nånsin att min axel blir hel tills dess. Kommer behöva ”all tricks in the book”. Fick även tips av henne om hur jag kan tejpa axeln för att kunna träna ordentligt utan att det gör ont. Det blir morgondagens projekt 🙂

 

Nu blir det nappflaska(dbl rich chocolate + mjölk) och Borgias

 

Vi ses på mattan – Diana