rebelz.se

Vilodagar!!

Hej alla glada!!
Har haft två vilodagar nu och känner mig riktigt sugen på nästa vecka som kommer att inehålla massa träning, jobb och annat kul. Det lär bli fullt upp men jag ser fram emot det.

Har haft nöjet att instruera lite de senaste dagarna, höll ett abrnpass i fredags och skulle gå igenom reglerna med de små änglarna när ett av barnen var så söt och påpekade följande: det kan vara lönt att påpeka att man inte får poäng för sidemount.

I den stunden var jag såååå sjukt stolt och imponerad. Kände att man kan lära sig så mycket från att instruera barn, de ser saker så annorlunda och de öppnar upp ens ögon så otroligt mycket sjukt härligt. Så i fredags kände jag mig så glad över att vara barninstruktör.

Hade det även väldigt fint den här veckan då min underbara mr var här. Fick rulla lite med honom också, vilket var kul. Dock trixigt att köra med någon som väger lite mer och är en bit starkare. Tycker personligen att man såklart ska träna med killar, men gamet blir lite annorlunda och man saknar sina 58 kilos tjejer ibland. Men är så glad att se hur bjjtjejerna blir fler och fler. Har märkt bara på min egen klubb att vi börjar bli rätt så många och det gör mig glad. Bådar gott för framtiden.

På tal om framtid så är det snart sm, dags att gå ner till matchvikt igen, köra lite mer cardio och så. Men det ska bli sjukt kul. Längtar efter tävling!!! Nej dags att sova nu!!

Peace out!!