rebelz.se

Ny gi!

Varlden ar sa stor att jag kanner mig alldeles jatteliten?

Eller verkligen inte. Var pa jakt efter en ny gi och behovde fraga om vagen. Helt random gar vi fram till ett par tjejer som ar pa vag in i ett hus (observera att vi inte ar pa ratt plats for att kunna hitta gistallet) och nar de vander sig om utbrister de >ah vi vet vem hon ar!< om mig.

Av alla manniskor i Brasilien, utanfor en tunnelbana dar ingen mer an vi hoppat av har vi precis rakat borja prata med tva tjejer som sag mig tavla i helgen. De pratar med mig som om jag var halvt kandis, halvt deras bastis. Kul och knappt sa vi bytte telefonnummer och formodligen besoker jag deras klubb pa mandag. De har fem tjejer  som tranar och har den storsta mattan har i Brasilia, blir spannande!

Hittade till slut stallet dar de tillverkar  Giar. Blev en gi i mycket bra litentjejstorlek i fina farger och ett par extra byxor till och det gick pa 970kr!!!!

Fick dessutom veta mer om nasta tavling! Mundial rockstrike de jiu jitsu 2012 halls i Brasilia i mitten av oktober.  http://xequematecomunicacao.com.br/clientes/rockstrike/wp-content/uploads/2012/09/Edital-I-Mundial-Rockstrike-de-JiuJitsu-20121.pdf