rebelz.se

Snart dags

Om några timmar åker vi till Landvetter för att sen flyga till London. Vi beräknas vara framme på hotellet vid tiotiden ikväll och imorgon ca halv 11 beräknas våra viktklasser starta igång.

Jag har en lite märklig känsla i kroppen just nu. Jag är JÄTTENERVÖS. Det var längesen jag var så här nervös inför en tävling och jag förstår inte riktigt varför det är så här. Jag känner inte riktigt igen mig själv.  Det kan bero på att vi verkligen anländer kvällen innan tävling och att det inte blir så mycket förberedelsetid imorgon. I princip får vi gå upp, packa och åka till Arenan med en gång. Ingen av oss vet var arenan ligger i förhållande till hotellet men det såg nära ut på kartan. Jag tycker om kontroll och koll på läget och det har jag inte riktigt nu. Förmodligen är det det som känns.
Jag har dock hyfsat bra koll på mig själv. Jag har tagit det hyfsat lugnt senaste dagarna och det är mycket som har funkat på träningarna senaste veckorna även om orken inte riktigt varit med mig den här veckan. Nu har jag vilat ett par dagar och jag är övertygad om att orken kommer infinna sig när det gäller. Jag vet att jag bara har en match imorgon i min viktklass. Det betyder att jag kan gå all in från början och inte hushålla med energi. Efter mina 7 minuter har jag lång återhämtningstid innan den öppna viktklassen som jag ju per automatik kvalat till med tanke på det låga deltagarantalet i min viktklass (ibjjf brukar endast låta topp 4 gå vidare till öppen).  Tack vare den öppna klassen har jag chans att gå flera matcher imorgon om jag sköter mig bra.

Nu ska jag ta ett långt varmt bad, äta lite mat och sen bär det av.

Håll tummarna. Jag uppdaterar när jag kan.

 

Vi ses på mattan

Diana