rebelz.se

Helg och landslagsläger

Den här veckan har varit en riktigt bra träningsvecka. I tisdags hittade jag ett riktigt bra flow på mattan och till och med den stående träningen kändes bra för en gångs skull. Förutom en morgonrunda i måndags så har jag inte sprungit nåt denna vecka men jag har har styrketränat en del och framför allt har BJJn känts bättre än på länge.  Jag tänker ta en tur på löpbandet i eftermiddag bara för att känna på mina nya skor. I övrigt tänker jag vila idag och det känns som jag verkligen behöver det. Jag har tagit i lite oordentligt på gymmet denna vecka och det har satt sina spår bland annat i lår och rygg där träningsvärken gör sig påminnd vare sig jag sitter, står, ligger eller bara andas faktiskt.

Imorgon och på söndag är det landslagsläger i Nacka. Denna gång är det ett öppet läger för alla lilabälten och uppåt och fokus ligger på sparring. Jag älskar landslagslägren. Dels tycker jag Rickard Carneborn är grymt bra på att arrangera läger. Det brukar vara en bra blandning av fysisk utmattning, utveckling och socialt umgänge. Sen brukar det också vara riktigt bra stämning som gör att i alla fall jag får med mig inspiration till att träna hårdare och mer målmedvetet flera veckor efteråt. Tidsmässigt är det också perfekt då det är två veckor kvar till Swedish Open i Stenungsund och tre veckor kvar till World Pro trials.  Jag hoppas så klart på många tjejer och många lättviktare och att folk verkligen passar på och tar chansen att sparra med människor de inte vanligtvis tränar med. Jag återkommer med lite bilder och så efter lägret.

Just det, tänkte också berätta att jag redan efter bara några dagar kan märka vissa resultat av mina nya kosttillskott. Framför allt är det rosenroten som gör susen. Jag tar en dos på morgonen och märker redan nu att jag är lite piggare och inte alls lika hängig och seg som förut. Även kombinationen av Vitargo/BCAA-xx under träning känns riktigt bra när det kommer till att hålla tempot ett helt pass. Rekomenderas varmt 🙂

Ha en bra helg alles

Vi ses på mattan

Diana