rebelz.se

Swop, stolt och utmaningar!!

Hallå alla glada!!!
Det har varit en himla massa tävlande nu i helgen både till höger och till vänster. Helt sjukt men det verkar ha blivit många fina resultat också. Det glädjer hjärtat!!!

Själv tävlade jag på swedish open, inte riktigt i min egen vitktklass då ingen ville möta mig utan jag fick hoppa upp till -69… Han som vägde in mig skrattade bara då jag ställde mig på vågen med vattenflaska, skor och kläder över och under dräkten men kom ändå bara upp i 61 kilo. Jag kände mig väldigt liten.

Jag mötte Diana som också bloggar här i första matchen, jag drog guard och satte en armbar. Kort match vilket var skönt för jag kände mig inte riktigt hundra i kroppen. Har känts som om jag haft något i kroppen hela förra veckan och den känslan fanns kvar under tävlingen. Lång vila fram tills finalen där jag skulle möta Eirin från frontline. Jag vet att hon är bra och jag taggade till ordentligt inför matchen. Jag var så bestämd på att jag skulle ge allt. Båda ville dra guard, men jag hann före oh hon hamnade i min triangrl, dock så var den inte tillräckligt tight så jag öppnade guarden och började leta annat. Hon slängde sig på ett vadlås som jag försvarade, kände hela tiden att jag hade kontroll på foten och försökte istället utnytjja läget att komma överst. Efter lite om och men så lyckades jag svepa henne. Två poäng till mig. Kände mig dock sjukt trött i matchen så isyället för att fortsätta attackera försvarade jag mest och försökte hålla tight. Hon hade några bra försök och svepte mig nästan men jag lyckades försvara och hålla mig på topp. Till slut var tiden ute och vinsten var min. Det kändes sjukt bra att vinna den matchen då jag vet att hon och jag lär mötas igen och jag känner att jag vet hur jag ska möta henne. Kändes bra inför EM i januari.

Förutom min egen insats gladde jag mig helt otroligt mycket när jag såg nacka dojos grymma juniorer. Alla kämpade helt fantastiskt bra och de imponerade mig gång på gång. Jag är så stolt över alla dem. Var även glad att se alla peppande föräldrar. Ett grymt gäng från nacka dojo var på plats och jag är så glad över att få tillhöra en sån underbar klubb.

Har även turen att ha världens bästa Pernilla Holm till massör som hjälpt mig att mjuka upp kroppen unför tävlingen. Har haft många knutar som hon trollat bort som den grymma ninjamassören hon är. Skönt att få riktig massage där man känner en tydlig skillnad efteråt!!

Det var även underbart att få Johannes med mig när jag tävlade, saker är alltid bättre när man kan dela dem med någon som betyder mycket för en.
Så det var en ny utmaning att köra två viktklasser över, nu lugnar det ner sig lite med tävlingar men det blir mer fokus på EM!! Jag har mitt mål och nu kommer varje dag handla om att förbereda mig på bästa möjliga sätt för att nå mina mål. Snart är 2012 över och 2013 kommer med nya möjligheter. Jag längtar!!!

Peace out!!!