rebelz.se

En händelserik helg

Det har varit som rubriken säger en händelserik helg. Det började med att min sambo ringde upp mig på mitt nattpass och berättade att vi haft inbrott och att huset var upp och ner. Någon hade tagit sig igenom ett källarfönster och rivit upp allt för att hitta pengar och guld. Det är en sjukt obehaglig känsla att veta att en främmande människa varit i mitt hem och  gått igenom mina saker, tittat på våra fotografier och slutligen tagit med sig kanske egentligen inte så ekonomiskt värdefulla saker men saker som bär på minnen om händelser och människor som jag aldrig kommer att återuppleva igen.  Det gör mig riktigt arg. Många berättar att de känner sig otrygga i sitt hem eller rädda efter en sån här händelse. Jag är bara arg. Jag hatar respeklöshet. Jag hatar människor som tar sig rätten att göra saker och skada andra människor bara för att de tycker sig vara mer värda än andra människor. Jag hoppas verkligen att jag aldrig behöver vara med om det här igen och att polisen får tag på dem som gjorde det. Jag vet att vårat hus inte var det enda heller utan att det skett flera tillslag i stan under samma natt.  Samtidigt i allt det här så är jag tacksam för alla människor som ställer upp, ringer och frågar hur man mår och erbjuder sin hjälp. Även polisen har skött allting supersnyggt. De kom bara några minuter efter att vi ringt och de skickade en tekniker jättetidigt på lördagen för att jag och min sambo skulle hinna iväg till Fitnessfestivalen tidigt på lördagen där jag skulle jobba.

Efter att allt praktiskt runt inbrottet var klart åkte vi till Fitnessfestivalen. Något sen till mitt pass men ändå framme i bra tid. Jag tillbringade hela dagen i MMsports gigantiska monter och minglade, jobbade i kassan och pratade med mässbesökare. Det var hur roligt som helst. Jag fick även träffa alla fantastisk kunniga människor som gör MM till ett så kunnigt och serviceminded företag och det blev en riktigt bra dag trots alla tråkigheter kvällen innan. En liten extrabonus var att jag även sprang på min sponsor på Sportlife (Jamie) som jag inte pratat med sen i somras. Det händer så otroligt mycket på både MM och Sportlife just nu och det är riktigt skoj att få vara med på ett litet hörn. Fitness är stort och det blir bara större. Ser fram emot att se var båda företagen befinner sig om ett år.

Nu ska jag åka och handla lite småsaker inför resan på onsdag och sen är det BJJ. Förkylningen har lättat betydligt så det blir bra tempo på träningen ikväll.

Vi ses på mattan

 

Diana