rebelz.se

God Jul

hej alla

Nu är väskan packad och snart bär det av mot Mexico för 3 veckor semester. Jag har ingen aning om hur ofta jag kommer få möjlighet att uppdatera bloggen eller ens om det kommer finnas nåt att skriva. Av erfarenhet så vet jag att bilder på sol och semester sällan uppskattas av dem därhemma. Jag vet heller inte om jag kommer hinna med någon BJJ när jag är borta. Jag har en inbjudan till en Gracie Barra-akademi i Cancun/Playa Del Carmen. Dräkten är packad och uppstår det lämpligt tillfälle så kommer jag träna med dem men  det är inget jag räknar med. Istället ska jag lägga dessa tre veckor på att bygga upp min kondition och styrka. När jag kommer hem är det full fokus på IBJJF European Open i Lissabon som går av stapeln i slutet på Januari.

Den här hösten har varit en riktig berg- och dalbana träningsmässigt och jag är väldigt glad att den är över just nu så att jag kan få omkalibrera min hjärna och tagga till inför nästa säsong. Jag vill passa på och tacka alla som stöttat och tolererat mig under hösten. Jag vet att det inte alltid varit lätt och att ett flertal av er har bitit er i tungan istället för att be mig fara å flyga när jag blivit  så där negativ. Det är framför allt mina klubbkamrater och coach, min sambo och mina fantastiska vänner som hållit upp mig igenom den här säsongen och så här i efterhand blev även resultatet hyfsat. Jag lovar att komma tillbaka med massor av positiv energi att ge tillbaka för allt fint ni gjort. Ni är bäst.

Sist men inte minst vill jag tacka mina sponsorer, och då framför allt Jaime Hauan på Nordic Wellness (fd Sportlife) och Tim Nygren på MM sports som stöttat både praktiskt och mentalt och stått bakom mig trots halvdana resultat. Jag uppskattar er massor och ser fram emot fortsatt samarbete.

och så självklart er läsare, Det är alltid lika kul att träffa er live.

God jul och ta väl hand om er själva och varandra.

Vi ses på mattan och kom ihåg att ledighet betyder mera tid till träning

/Diana