rebelz.se

SGL, pepp, pepparkakor!!

Tjena alla!
Nu har jag inte skrivit på ett bra tag, känns som det är dags för uppdatering!! Idag tävlade jag på Svenska grapplingligan finalen och fick med mig hem en guldpokal. Kändes som en nice avslutning på årets tävlingsfront.

Är sjukt sugen på alla tävlingar nästa år och allt vad 2013 för med sig. Jag ska skriva mer om mina mål för 2013 i en summering av året, men i det här inlägget blir det lite mer nu. SGL finalen gjorde ett grymt jobb med att hålla tiderna och tävlingen gick fort. Skönt att inte behöva vänta i tusen år, utan vi blev klara snabbt. Tävlingssuget är på topp just nu, men att vara i ännnu en sporthall känns bara blä. Jag är lite trött på att spendera hela dagar i tävlingshallar, utan riktig mat och fullt med folk så jullov från tävlingar känns bra.

Dock inte jullov från träning, tvärtom, nu är det hela vägen in för EM. Det är ett stort mål och jag ska köra hela vägen in i kaklet. Så jag ser fram emot en massa massa träning, god mat och JUL!!!

Jag Älskar jul!! Julen gör att man orkar med vintern, om bara snön kan hålla i sig så skulle jag vara superlycklig. Mycket annat att vara superlycklig över också, att se hur kidsen på klubben har utvecklats. Vi hade gradering igår och jag blev nästan tårögd när jag såg alla duktiga, drivna, härliga bjj-kids som verkligen har framtiden för sig. Så glad och stolt över att få vara en liten del av deras utveckling.

Måste även ta tillfället i akt att ta upp de ”nya” reglerna för hur man ska uppföra sig på tävlingar. Jag tycker att något av det finaste med kamsport är respekten man visar den man fightas mot och alla som ställer upp runtomkring. Dessa regler borde vara självklara, att visa respekt, mot domare, utövare och funktionärer är sjukt viktigt. Även att coacher tar sitt ansvar och uppför sig, sjukt viktigt, så helt enkelt ser fram emot att se detta i praktiken. Att bete sig fult mot en domare passar inte i kamsportsvärlden, börja med fotboll istället då.

Sista veckan innan jul nu, fullt med träning en del jobb, god mat. Lilla tjockis jag får äta fram till jul, inklusive julafton men inför EM sen blir det andra bullar än lussebullar, kanske inga alls till och med…ligger helt ok i morgonvikt och med massor av träning så blir julmaten inte så farlig men som sagt inför EM ska allt vara på plats.

Nej nu ska jag sova och återhämta mig från en intensiv men bra vecka. Vi hörs snart igen!!!

Peace out!!