rebelz.se

Ed Ramos instruerar på Grappling Academy under februari

Ed-Ramos-Camp_GA_2013_02

Ed Ramos kommer till Grappling Academy i Göteborg för att gäst instruera under februari. Grappling Academy kommer även anordna ett seminarium sista helgen innan Ed åker.

Grappling Academy är stolta att presentera att tvåfaldige världsmästaren Ed Ramos från Brasilien är hos oss på Grappling Academy som gästinstruktör under hela februari månad. Alla är välkomna oavsett klubb tillhörighet. Detta är en unik chans för alla att ta vara på!

Ed Ramos håller i alla våra elitpass 2 gånger per dag måndag till fredag som ingår i guldmedlemskapet. För övriga oavsett klubb tillhörighet kostar denna unika chans att få träna 10 pass i veckan med en världselit utövare för endast 1500 SEK.

Under passen är det tävlingsupplägg i teknik och strategi 5 dagar i veckan för att förbereda oss inför Nordic Open, Danish Open samt Pan-Amerikanska mästerskapet i Mars. Vill du lära dig det allra senaste från ATOS så se till att vara här.

För att anmäla er så gör följande:
1. Skicka ett email till info@grappling-academy för intresse anmälan.Alt. gå in på vår Facebook sida “Grappling Academy” och skicka ett mail till sidan.
2. När ni fått er bekräftelse så betalar ni via er internetbank 1500 sek till vårt Swedbank bankgiro 722-26 49 om ni inte är guldmedlemmar på Grappling Academy senast den 24 Januari eller kontant på plats om ni har diverse anledningar.

*Glöm inte att skriva in namn och födelsedatum i meddelande fältet när ni gör er betalning via er internetbank