rebelz.se

två veckor till tävling

Jag har haft en sjukt bra träningsvecka. Det har varit en blandad kompott av BJJ, löpning, cirkelträning, styrka och annat smått och gott. Det känns som att motivationen är på topp och även om träningsvärken gör sig påmind varje gång jag förflyttar mig så gör den höga motivationen att jag hela tiden kan pressa fram lite till och genomföra varje pass till hundra procent. Det var länge sen jag var så här taggad inför en tävling och det känns skitkul att vara på så här bra humör. Jag vet också att våren är på väg och för mig är våren alltid den bästa träningsperioden då jag får väldigt mycket energi när ljuset kommer tillbaka.
Jag hoppas att de kommande två veckorna fram till Nordic BJJ Open fortsätter i samma stil och att jag verkligen får till formen och kan göra mitt allra bästa på tävling. Jag är faktiskt lite trött på tredjeplatser och förlustmatcher. Dags att vända på det hela nu.
Planen är i första hand nu att upprätthålla mitt mentala fokus och hålla mig frisk fram till tävling. Jag tycker jag har ett fungerande träningsupplägg som ska bära mig hela vägen fram och så länge jag lyckas hålla alla demoner borta och övertyga mig själv om att jag kan vinna så kan det nog bli vinst.
Jag ska också åka till Göteborg imorgon och delta på Tereréseminariet på Yamasaki. Hoppas det kan ge lite inspiration och lite detaljer som förbättrar mitt game.

Nu ska jag halvsova i soffan och titta på reprisen av gladiatorerna efter en lång arbetsnatt och dålig sömn. Upptäckte till min stora glädje att Knasen från team MM sports är med. Så eftersom jag inte vet hur det hela slutade tänker jag hålla tummarna för honom nu.

Vi ses på mattan
Diana