rebelz.se

San Diego!!!

Hallå nu var det längesen så dags för lite uppdatering!!!
Har i februari tränat så mycket jag kunnat, jobbat en massa och föreberett min resa till usa som nu är påbörjad!!

Landade igår kväll i san diego efter ett långt jobbigt flyg men väldigt glad att mötas av värme istället för minusgrader. Idag hat jag legat ute i solen i ca 25 grader och det har varit sååå sjukt skönt. Har hittills kört morgonpass och ska om ennstund iväg på kvällspass. Känner mig dock redan inspirerad och teknikkär. Fick lära mig en variation på ett svep jag tycker väldigt mycket om och bara en liten detalj kan göra en sån stor skillnad!! Lycklig!!!

Dock måste jag säga att det är svårt att åka iväg och lämna nära och kära bakom. Nu är jag här i tre månader, åker hem precis efter vm och det känns helt sjukt lång tid när jag tänker på alla där hemma som jag saknar. Speciellt min käre pojkvän johannes, längtar så efter att få se honom igen!!!

Nästa vecka blir det pan ams och det ska bli sååå nice. Riktigt tävlingssugen och ska bli härligt att få gå upp på mattan och ge allt. Längtar!!!

Veckan innan nu blir det gott om träning men även sol och mys med magga! Nu ska jag vila lite innan kvällsträningen men håll utkik för nya inlägg. Blir mycket skrivande nu närjag är här och har bara ett fokus. Träning!!!

peace out!!!