rebelz.se

Pan Ams!! Oh yes!!

Hallå allihopa!!

Det händer säkert en massa i världen just nu men för mig finns det en sak jag tänker på som har mitt fulla fokus! Jag ska tävla på Pan Ams nu på fredag, och det ska bli såååå nice!!!

Träningen har varit riktigt bra här i san diego, har kört med grymma tjejer, lärt mig sjukt mycket redan och kunnat vässa mina vapen inför tävlingen. Träningen har dock varit hård, första dagarna hade jag en ordentlig jetlag men nu känns det mycket bättre. Har lättat upp på träningen nu och så en hel vilodag imorgon så är jag fit for fit fredag.

Varje match är en match, jag känner inte tjejen jag möter i första matchen så jag ska bara gå in och göra mina tekniker och göra det till min match. Älskar just det med att tävla, att dte är just där och då!!

Förutom pan ams har jag fina planer, veckan efter har världens bästa mormor fixat så jag kan spendera påskhelgen men mina släktingar i arizona. Så nu fullt fokus på tävlingen, nästa vecka ladda om och sen komma tillbaka 1 april och ge allt jag kan inför VM.

Men som sagt en sak i taget! Känner att det hjälper så otroligt mycket att få köra med tjejer, speciellt när de är så sjukt duktiga. Underbar träning varje dag, sen att vi haft över 20 grader varje dag har inte varit så fel det heller. Hjälper viktnedgången också.

Ska försöka skriva nåt imorgon men i make no promises, Pan Ams here i come!!!

Peace out!!!