rebelz.se

Intresseanmälan till VIC finalen 2013

VIC_2013

Följande information har publicerats på Svenska Submission Wrestling Förbundets webbsida gällande VIC finalen som är en kvaltävling till SportAccord World Combat Games. Tidigare har man kunnat kvalificerat sig till World Combat Games genom FILA VM.

På grund av att det inte fanns tillräckligt med arrangörer som ville arrangera kvaltävlingar till VIC finalen har FILA bestämt att varje land får skicka 1 person i respektive viktklass till VIC finalen som går den 25-26 maj i Bryssel, Belgien. De som är intresserade av att tävla på VIC finalen ska omgående kontakta Mattias Awad på mattias121@gmail.com. Sista dagen för att skicka in intresseanmälan är den 28 april. Bifoga fullständigt namn, förening, telefonnummer, ålder, viktklass och meritlista. OBS! Den tävlande står för alla kostnaderna själv.

Följande viktklasser kan man tävla i på VIC finalen:
Herrar -62 kg, -66 kg, -71 kg, -77 kg, -84 kg, -92 kg, -100 kg, +100 kg.
Damer -58 kg, -64 kg.

VIC finalen är också en kvaltävling till SportAccord World Combat Games. Enligt uppgift så kommer alla deltagare på World Combat Games att få sina utgifter betalda av arrangören. VIC final-vinnarna i följande viktklasser kvalificerar sig till World Combat Games:

No-Gi Grappling
Herrar -66 kg, -77 kg, -84 kg.
Damer -58kg.

Gi Grappling
Herrar -71 kg, -92 kg.
Damer -64 kg.

För fullständig information gällande VIC finalen 2013 läs här.