rebelz.se

landslagsläger del 1

Vad skönt det är att vakna efter en låååång natt på en luftmadrass och slås av doften av använda bjj-dräkter som hänger lite här och var och torkar inför dagens pass.
Jag befinner mig på nacka dojo och det är dag 2 på landslagslägret. Sist vi var här var detta en nedgången gammal gympasal på väg att förvandlas. Nu är det en superfräsch och modern kampsportslokal med allt nanbehöver och lite därtill.
Igår tränade vi 3 ganska intensiva men i gengäld inte så långa pass. Mycket favorittekniker och situationssparring. Jag kom hit med ett trassigt ben och kände efter 2 pass att jag nog behövde hålla tillbaka lite om jag ska hålla hela helgen. Så istället för sparring blev det rehabträning. Så här i efterhand var det ett bra beslut eftersom kroppen känns fräsch idag.
Schemat idag bjuder på träning i samma anda, en föreläsning om bjj-statistik och infoträff med landslaget. Jag ser verkligen fram emot dagens aktiviteter och så klart fortsatt häng med övriga deltagare. Till alla er som är lila eller högre graderade och verkligen satsar på er träning; ansök om att få delta på lägret nån gång framöver. Det finns fantastiska lärdomar att ta med sig härifrån.
Vi ses på mattan