rebelz.se

Nystart!

Hej och hå!
Läääänge sen jag lyckades skriva något i den här bloggen. Tänkte nu i alla fall försöka ta tag i det igen 🙂

Har sedan sist haft lite problem med skador. Axeln har krånglat men är nu på bättringsvägen. Äntligen! På senaste tiden, eller, senaste… Sen i början av våren har jag haft problem med fotleden. Oklart vad det kan bero på. Kom tillslut iväg till läkare och blev på en gång skickad till röntgen på Akademiska. Efter mycket väntan kom resultaten som inte visade att inget är trasigt (skönt!). Dock finns ett ben med ett väldigt långt och krångligt namn på latin i fotleden som inte ser ut som det ska. Har därför få remiss till ortopeden. Får se hur det går där. Hoppas det är något som går lätt att laga 🙂

Har äntligen börjat träna lite mer. Hittat lite hur jag kan träna runt problemfoten och det går för tillfället ganska bra! Tyvärr har inte sparringen funkat klockrent.

I övrigt är det mycket med C-uppsats i idrott som ska in i veckan och packande inför flytt om två veckor.
I helgen bär det av upp till Umeå. Där ska jag jobba lite, hänga med K och träna lite på lägret som anordnas där (Umeå fight camp), Pilo Stylin kommer och håller i passen 🙂 Ser mycket fram emot helgen då uppsatsandet är över och jag kan få ett litet utrymme att andas, innan vi kör på igen med opponering och flytt och brors student.

Fint att vara tillbaks med bloggandet. Ska försöka fortsätta den här gången bara 😉

Simma lugnt!