rebelz.se

redondo beach

Hej alla
Nu har vi varit här i några dagar och börjar långsamt acklimatisera oss. Jag känner inte av jetlagen mer än att jag inte är särskilt hungrig + att jag inte kan sova länge än till kl 6 om mitt liv så hängde på det.
Efter en resdag och en vilodag var det igår dags att börja aktivera kroppen. Jag körde ett enkelt yogapass tiiiidigt på morgonen vid poolen med Tommy och på kvällen körde vi ett tokexplosivt, supersvettigt styrkepass med superset och triset. Det var så obeskrivligt skönt att träna igen och galet vad mycket kraft det finns att klämma fram när man har tre taggade kamrater som pushar en.
Kvällen avslutades i bubbelpoolen, , vilket är ett fantastiskt sätt att undvika träningsvärk dagen därpå. Vi fick även besök av sasa(+100) och musi (-82) vilket var riktigt kul. Svenskarna börjar sakta men säkert samlas här i LA och det är ett lika säkert tecken på att VM närmar sig som tranorna vid hornborgasjön är ett vårtecken.
Hotellet vi bor på ligger i Redondo beach och har ett stort gym som granne. Fri träning ingår för hotellets gäster.. parkering och wifi ingår ej. LA i ett nötskal. Viktigast först. Hur som helst så råkar det här gymmet ha mma-gruppträning och därmed en finfin matta som vi tänker nyttja. Vi har även bjudit in andra svenskar till vårt mundial-countdown-sparring idag. Längtar.

Vi ses på mattan

Diana