rebelz.se

När luften går ur..

Dåligt med bloggande och dåligt med kampsportsträning. Under ett längre tag har det legat en lite dålig känsla i kroppen. Dom senaste tre åren har jag varit på klubben 5-6 dagar i veckan ofta två gånger om dagen för att träna andra och för att träna själv, även varit med i styrelsen och varit på alla dom mötena. Tror det blev lite för mycket, under sista två månaderna har det känts lite tungt att gå dit vissa dagar, känsla som aldrig funnits tidigare då jag bara längtat till vartenda pass. Bara för mycket under en intensiv tid tror jag. Sen när beskedet kom från den elev med en lysande framtid inom sporten, en av dom mest talangfulla jag någonsin tränat att hon skulle lägga av så var det nog droppen. Så nu vilar jag lite från klubben och kör en hel del på gymmet istället. Redan nu efter bara ett par veckor har jag fått känslor av längtan tillbaka till mattan så det här kommer nog snart vara över. Perfekt timing också att tävlingssäsongen är över och vi åker till Thailand i fem månader, slipper iaf halva vintern.

Kommer blogga en hel del från Thailand om träningen där, kommer köra en hel del grappling och brottning trots att man är i Muay thais födelseland. Så vill ni läsa om det kan ni hålla koll här.

Att lovande talangfulla elever slutar är väl antagligen nåt man får lära sig att leva med som tränare, genom hela min ”karriär” som styrkelyftare, strongman, kroppsbyggare och nu Mma uttövare har det alltid funnits dom där som alltid har så lätt för allt, lär sig snabbt är starka direkt men som saknar viljan att ta det till nästa nivå. Själv har man fått kämpa och krigat sig till varje gram muskler och varenda teknik man lärt sig. Jag har funnit min talang i att lära andra och det är väl inte så dåligt 🙂