rebelz.se

Då kör vi!!!

God morgon.. eller eftermiddag kanske för er som läser därhemma. Här är klockan 7.40 och jag har precis ätit frukost. Om en stund ska vi ge oss av till arenan där jag och de flesta andra svenska lilabältena tävlar idag.
Igår var en märklig dag med en känsla av vaakum. Vi träffade resten av landslaget och vår coach och tog lite foton. Det blev ett mindre spektakel i samband med det då landslag är en väldigt ovanlig företeelse i dessa sammanhang. Ett antal människor kom fram och tog kort på oss och några kom fram och ställde frågor om cilka vi var och så vidare. Ett par personer ville också veta om det finns bra bjj i ’swisserland’ och om de kunde komma och hälsa på. När jag rättade dem och sa sweden nickade de lite bekräftande men deras ansiktsuttryck sa ’whats the difference’. Det var hur som helst mest positiva reaktioner och skitkul med uppmärksamheten. Roligt också att få väcka tanken landslag kontra ream hos övriga tävlande.
Dagen igår i övrigt är lite dimmig för mig. Gick mest runt och tänkte på det som komma skall. Lite svårt att samla tankarna. Jag blir lite distraherad inför dessa stora tävlingar så det är riktigt skönt att äntligen vara framme vid tävlingsdagen. Jag känner mig utvilad och fokuserad. Snart ska jag träffa coachen för ett sista tekniksnack sen är det full speed ahead.

Jag ser verkligen fram emot att få tävla i vm
Jag kommer göra mitt allra bästa i varje läge
Oavsett hur det går så tycker jag lika bra om mig själv efteråt

Med dessa ord sättee jag punkt för nu.

Vi ses på mattan

Diana

Hur som helst. Om någr