rebelz.se

efterord

Jag märkte precis att det blev nåt fel i förra uppdateringen och att inlägget jag skrev precis innan tävlingen publicerades först igår. Sorry för den missen.
Hur som helst. Nu har det gått några dagar sen min vm-insats och jag har behövt några dagar för att tänka ut vad jag ska skriva. Känslorna har varit blandade och tankarna många. Det bästa är dock att så gott som alla tankar har varit konstruktiva och framåtsträvande. Jag har aldrig lärt mig så här mycket på en tävling.
Min första match är jag jättenöjd med. Tack vare taktiksnacket innan med ricard och superbra coachning lyckades jag behålla lugnet, genomföra planen och till slut vinna på poäng. Jag gick in i andra matchen med trygghet, lugn och självförtroende. Tyvärr var jag lite loj i greppningen och min motståndare som förmodligen gjort sin grej tusen gånger innan drog guard och svingade runt till ett armlås. Mitt grepp var lite för högt och lite för rakt och det kostade mig armen. En tråkig läxa att lära sig på vm men vad fan gör man jag kommer inte göra om det där igen. Jag var såbsjukt besviken för att jag inte ens fick en chans att gå matchen. Det var över innan det hann börja men så är det ibland.

Nu är vi i san diego. På fredag åker jag hem. Tiden tills dess ska jag tillbringa med lite träning,lite turism och franför alla lägga up en plan för sm. jag längtar hem nu. Tillbaka till vänner, familj och klubben.

Rack alla för allt stöd och för att ni i ala lägen tror på mig;
Paul, ricard, mm sports, nordic wellness mm

Vi ses på mattan

Diana