rebelz.se

omstart

Nu ä min viloperiod officielt över. Jag har haft några veckor på mig att slappa, ligga i solen och latjoträna utan några särsklida mål och jag inser att det inte rikigt är min grej. dessa veckor har verkligen vart nödvändiga eftersom jag har behövt vila men jag märker att jag förfaller som människa under ostrukturerade förhållanden. Att jag dessutom haft semester och bott i en resväska samt roadtripat med min sambo har också bidragit till mitt förfall. Förvisso har vi haft rikigt roligt och vädergudarna har verkligen bjudit till så tiden har varit välspenderad men nu är det dags för nya tag och nya mål.
Jag har precis tillbringat 4 dagar på nacka dojo. Först med instruktörsutbildning och sen dynamix summercamp. Bjjn har även iår vår magiska norska duo renato & teta stått för. Skallen är full av nya matnyttiga tekniker och sinnet nästan exploderar av inspiration. Jag längtar efter träningshösten då jag ska bli ännu bättre. Närmsta tävlingsmål är London open i oktober för jag har lite revansch att hämta hem.
Resten av veckan är det vila som Gäller. På måndah börjar allvaret men först ska jag inhämta ännu mera inspiration under fitness-sm i karlstad imorgon. Då ska jobba och hejja fram team mm sports.

Vi ses på mattan
Dia a