rebelz.se

Grappling Academy + Gladius = Sant

Gladius_GA

Idag gick Gladius MMA ut med en pressrelease om att Grappling Academy går samman med Gladius MMA.

Gladius MMA och Grappling Academy satsar gemensamt mot toppen

Det står idag klart att Gladius MMA och Grappling Academy gör gemensam sak. Klubbarna går samman i satsning mot att bli Sveriges bästa grapplingklubb. Grappling Academys medlemmar med Paulo Sandsten i spetsen går nu över till Gladius MMA och i samband med detta slipas såväl tävlingsteam som tränarstab till ordentligt, vilket ger hela 22 grapplingpass per vecka.

Jesper Gunnarson, ordförande för Gladius MMA kommenterar satsningen:
I våras inledde Gladius en nysatsning på BJJ som varit mycket positiv för klubben och utövarna. Nu tar vi ytterligare ett kliv i den satsningen genom detta sammangående. Det ger oss större möjlighet till både kvalitativa och kvantitativa träningar och därmed ökade möjligheter att prestera bra i tävlingar.Klubben kommer nu att ha närmare 200 grapplers.

Det blir fler personer på varje nivå i klubben. Den totala kunskapen ökar och så gör också möjligheten till bra träning och sparring. Förhoppningvis slipar detta utövarna än mer än tidigare.

Paulo Sandsten, som även kommer att arbeta som instruktör under Andre Galvao och ATOS, har två extra viktiga egenskaper, dels att ligga i framkant på den väldigt snabba teknikutvecklingen inom BJJ och dels att själv ha tävlingsdrivet och på så sätt även stimulera sina elever att tävla. Det är som sagt två väldigt goda egenskaper hos en instruktör i en tävlingssatsande klubb! Väldigt kul helt enkelt!

Från Gladius sida hälsar vi Paulo Sandsten och medlemmarna från Grappling Academy hjärtligt välkomna till Fighter Centre och Gladius MMA.