rebelz.se

Brottning, Bryting, Wrestling

Jag gillar verkligen att träna brottning, nästan lite mer än no-gi, hur ofta har man inte tänkt tanken att man skulle börjat brottats vid 5-6 års ålder 🙂 Nog inte ensam inom grappling/mma världen som tänkt den tanken. Jag fyllde min barndom/ungdom med att läsa en himla massa böcker, kanske nånstans inom grapplingen har jag nytta av det med, vem vet.

Har iaf börjat köra brottning två gånger i veckan på Phuket top team. Riktigt grymma pass, skönt att dom bara är en timme så man värmer upp går igenom 1-2 tekniker sen avslutar med ett antal 2 minuters brottar rundor, helt perfekt för mig då man oftast har tränat nåt annat på morgonen. Passen hålls av amerikanska brottare så fokus är 100% på fristil vilket är det roligaste.

Tydligen så sorteras jag in bland ”the big guys” så den här veckan har sparringen varit mot Anthony Perosh (UFC, Bjj black belt osv) och nu senast mot James Mcsweeny (UFC, TUF osv) tycker själv inte jag riktigt matchar deras storlek men man får iaf ge allt man har. Kul att testa sig mot riktigt bra motstånd. En sak jag lärt mig är att jag måste sprawla mycket brutalare och hårdare, missar man lite litegrann så åker man ner mot dessa tunga killar.

Är ni möjligen i Phuket kom till PTT och brottas! www.phukettopteam.com
SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC