rebelz.se

Redo

Så var sista träningen gjord före SGL-finalen. Återigen har fältresa med skolan krockat med tävlingsuppladdning, jag kände mig riktigt stressad över det till en början eftersom vi skulle befinna oss i Östad, någon mil utanför Alingsås, i två veckor. Min första plan var att åka in till Göteborg och joina Pilo och hans härliga gäng på Yamazaki, men då det är över fyra mil in så kändes det inte helt optimalt. Jag kontaktade då Adrenaline Fighters i Alingsås och fick ett kanonbemötande!
Har fått tre mycket bra träningspass där och vill bara säga att jag är så glad för det. Vilken härlig klubb! Tack till er alla för trevligt bemötande och bra träning framför allt tack till Robin som så vänligt bjöd in mig till klubben, till Dennis som hållt i träningen och så klart till Bella för kanonbra sparring! Det är verkligen guld att kunna komma till en klubb så där och det är så lärorikt.
Ibland går det lösa även de knepigaste situationer till något bra och nu känner jag mig redo och mycket peppad inför lördag.
Fick förstås ett bra pass med klubben hemma i Malmö i lördags också. Borta bra men så klart är hemma alltid bäst.
I övrigt är jag bara inne i en skön grapplingperiod, tycker det är sjukt kul och vill bara träna massa.
Bara tacka och ta emot och njuta. Snart är det jullov också och det känns välkommet, behöver en paus från skolan då vi nu läser en kurs som känns ganska ovärd. Men men, det är tur att man har kul på fritiden i alla fall!
Snart dags att börja bestämma sig för EM eller inte, är pepp men inte helt hundra på om jag ska köra eller inte.
Vi får se, det är ju ett tag kvar i alla fall.

Ok, godnatt och lycka till med träningen!