rebelz.se

Rio

Ok en snabb presentation om mig och varför jag ska skriva här.

Jag heter Sergio och är tränare på Team Leites Stockholm. Är i ålderskategorin Master.  1:a dan svartbälte i BJJ. Kommer skriva av mig här lite då och då om hur vi har det här nere i Rio de Janeiro under våra 6 veckors träningsläger.

Vi är mig själv, Rudy, Kenneth och Robert. Alla 3 är duktiga blåbälten med tävlingserfarenhet.  Vi kommer träna hos en av mina bättre vänner Alan Moraes som är tränare på Carlson Gracie. Som det sett ut den här veckan har vi tränat 2 pass per dag nästan varje dag.

Vi kom ner i söndags men inte hunnit fixa till internet anslutningen för ens idag.

Höjdpunkterna på veckan än så länge har varit förutom att vi är i Rio och tränar(!) att Caio Terra och Felipe Costa kom ner på dagpasset igår. Det var väldigt intressant att sitta och prata bjj med Caio, Felipe och Alan även fast portugisiskan inte är helt perfekt. Dom visade några rörelser och tekniker dom sett, gjort eller hört om vilket var riktigt häftigt! Jag fick sitta med handen under käken för att den inte skulle hänga ner. 🙂 Robban fick även sparras med Felipe.  Häftigt!

Ikväll kommer det bli gradering. Imorgon ska min goda vän Samir Chantre gifta sig och på söndag grillfest med klubben. Så kommer bli en intressant helg för oss!

Vill även passa på att tacka Grapplingbloggen för möjligheten att få blogga hos dom och att deras Månadens gradering är riktigt kul att läsa!

Ska försöka få upp lite bilder till nästa gång.

 

Valeu