rebelz.se

Sista veckan….

Nedräkningen har börjat. Sista veckan är här. Snart är vi tillbaka i Sverige och kylan…. Men också till familjen, både den utanför mattan och på mattan.

Sista veckan kommer innehålla massor av träning, surf och strand. Vi ska träna 2 pass per dag och ta ut oss lite extra mycket så att det känns ända tills vi landar i Sverige på lördag.

Tyvärr blev helgens tävling framflyttad till slutet av Feb. Vi vart alla lite nedstämda när vi fick nyheten på torsdagskvällen. Lördagen blev allt annat än tråkig ändå med vackert väder, ett bra sparringpass på eftermiddagen och som avslutning satt vi ända in i natten och tittade på en strandfotbollsturnering.

DSC02481

 

Vigheten har börjat återvända (läs: komma för första gången)

DSC02623

Lördagens hårda sparringpass

Söndagen har spenderats på Ipanema stranden. Hälften av tiden i solstolen och försöka gömma sig från solen och hälften av tiden lekandes med vågorna och strömmarna. 3-4 meter höga vågor gör vilken vuxen människa till ett barn igen 🙂 Efter stranden blev det en sista vända till marknaden på Ipanema. En heldag ute i solen ger sin effekt så ikväll  blir vi hemma och smörjer axlarna. 🙂

Ska försöka göra ett sista inlägg i veckan med lite fler bilder och tankar om resan.

Ta hand om er där hemma!