rebelz.se

Intervju med Max Lindblad efter Rematch Grappling Brazil 2014

Max_Lindblad_vs_Joilton_Peregrino_Santos

Kan du berätta lite om hur du fick matchen i Grappling Remotach i Brasilien?
Min vän Max Philipsson tog en brasse till Sverige för länge sedan. Brassens gamla elev var det som satte ihop eventet.

Hur utspelade sig matchen mot Joilton ”Peregrino” Santos?
Jag visste att han bara skulle kunna vinna matchen på nertagning. Så jag drog guarden i början av matchen. Jag lyckades svepa honom passera mounta och ta ryggen. Men den ända poängen man kunde få var för svep. Han lyckades få av mig i ryggen i slutet av matchen och fick en felaktig poäng. Trots att jag var på borta plan så räckte 1-1 till vinst denna gång!

Hur var responsen från brassarna efter att du hade vunnit?
Det var inga sura miner. Snarare tvärt om, jag tror jag hade många på min sida trots att jag är ”gringo”.

Vad tyckte du om arrangemanget?
Allt var super proffsigt. De tog verkligen väl hand om oss. Angående tävlingen i sig så skulle själva tävlingsmattan kunnat varit lite större. Och kanske poäng för guard passering hade varit bra att föra in i eventet

Vet du om det planerar några liknande tävlingar framöver?
Ja, det planeras ett nytt event. Jag vet inte när dock.