rebelz.se

Att vara hungrig.

Jag älskar mat, och mat älskar min kropp. Maten älskar min kropp så mycket att den fastnar, gräver ner sig och min kropp blir dess hem. Men, jag gör tornado för dessa bebodda platser. Fettet rinner som lava när jag får rulla runt och svettas på matten, så jag hamnar oftast plus – minus – noll. Nu är meningen att jag ska hamna noll. Jag är 1.70 cm lång på en bra dag dvs jag vart alltid vald sist när det var basket och jag går runt och väger 86 kg. Jag känner mig alltid stark när jag tävlar, har aldrig känt att någon av mina motståndare är starkare än mig. Jag förlorar oftast på dålig kondis och rutin. Det är något jag satsat mycket på nu, jag tränar mycket cardio och lägger stor vikt på att hålla ett lugn i min kropp på mattan samtidigt behålla samma lugn i vardagen.

När grappling kom in i mitt liv så skapades ett lugn inom mig, jag har alltid varit en vild själ som vill det mesta men inte riktigt hittat vägarna för att nå fram. Grappling för mig skapar en logisk bild, jag är dagligen i en kamp med mina vänner på klubben – jag kämpar från underläge, jag tar förluster på träningen och förvandlar dom till vinster på tävlingar. Jag tar mina tränares ord som budord och jag låter min kropp ta stryk, så mycket stryk. Men det är underbart. För jag lever. Och det är fett som fan.

Jag hade aldrig någonsin trott för ett år sedan att mitt liv hade utvecklats till det här. Att jag hade legat i soffan med två ömma knän, ett öra som är hårdare än min bästa bicep, eller sår på fingrarna som svider. Det jag lärt mig under dessa sju månader är att aldrig begränsa mig själv.
Jag säger det ofta till mina nära som förstår BJJ/Grappling. Jag har äntligen hittat något som ger mig ett lugn, jag har träffat på helt underbara människor på vägen. Jag har lärt mig att vara ödmjuk, jag har lärt känna mig själv.

Jag vet att vägen kommer vara lång och jag vill resa jorden runt och tävla överallt. Här om dagen så drömde jag att jag vart världsmästare. När jag vaknade upp så log jag, jag log inte för att jag vann i mina drömmar – utan jag log för att det var onsdag och det betyder träning och en träning närmare mot att bli världens bästa.

Jag har fått äran att bli sponsrad av submissionfighting.se och det är ett fantastiskt stöd för mig, framförallt känns det skönt att ha Danne som stöd och ha ett företag som tror på mig. Om ni är sugna på handla lite sjyssta grejer så gör gärna det, det finns allt och när ni glatt klickat på det ni vill ha så skriver ni alexis i kassan så får ni 15% rabatt. Fantastiskt.

Tillbaka till vardagen, vad är på G? Jag har fått ett nytt grymt kostschema av skyesgym.se som jag började med i måndags, tappade 2,5 kg dom första dagarna, så det funkar dock så är dom första kilona vätska. Så när jag ställde mig på vågen så låg jag på 84,5 kvällstid så jag har lite kvar tills målet. Vad är målet då? Jag kör NAGA EM i Frankrike den 15 November och då ska jag ställa upp i -79,5 men tänkte väga 78 kg dagen innan jag åker för att sedan kunna slappna av och äta i lugn och ro så jag är uppladdad till max. Jag kör just nu 3 pass hos mina boys på #eTunarollers och kommer köra två pass hos grabbarna på #HiltiVästerås samtidigt så kör jag varannan dag cardio+muskelgrupp.
Nu den 25/11 så kör jag SUB016 i Eskilstuna och veckan efter så kör jag Copa Branca, så jag tycker det blir en bra uppladdning.

Jag vill lägga ett extra stort tack till mina sponsorer som gör att allt känns mycket lättare så tack:

  • Submissionfighting.se
  • Cresco Fastigheter
  • SexFyraFem
  • Storängens Bilvård

Jag länkar även en match ifrån No-Gi Finnish Open, där jag möter en ryss. Inte världens bästa match men en vinst är en vinst.

Glöm inte att jag finns på instagram om ni vill se lite mer av träning och dietmat. @alxis.t