rebelz.se

Fullt ös (framåt, hoppas jag)

Jag måste börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringsfrekvensen, detta beror till stor del på att jag (liksom så många andra) balanserar familje-, jobb- och BJJ-livet.

Det betyder att det är fullt ös, men det går an när det känns som att det faktiskt är fullt ös framåt. Just nu har det tränats extra mycket DLR, X-guard och Butterfly-guard. Det jag älskar mest med BJJ är att  känna att jag lär mig saker hela tiden och jag älskar (och hatar) att komma på hur lite jag faktiskt vet och kan.

I mitt BJJ-liv är siktet inställt på Nordic Open (13:e mars) och Nordic Friends Open (7:e maj). Att Nordic Friends kommer att vara på Friends Arena känns faktiskt hur coolt som helst. Förhoppningsvis blir det en succé och en återkommande tävling, men det skulle också kunna vara den enda chansen att få köra Jiu Jitsu på Friends Arena – så det är lika bra att ta chansen (YOLO, och så vidare)!

Jag håller ett öppet sinne inför en eventuell nogi/SW debut, även fast jag inte har satt någon tid eller plats. Jag tränar väldigt sällan utan dräkt, men när jag gör det är det fantastiskt roligt! Skulle jag tävla i SW imorgon skulle det vara mer för upplevelsen, till skillnad från med dräkt där målet alltid är högre.

Apropå nogi/SW; jag har sammanställt en listan med de, kanske, snyggaste SW-grejerna. Listan heter passande nog ”The Return of Materialsport – Nogi Edition”, den kommer upp här snart.

Apropå att se bra ut när man fightas (och grejer jag inte har fullföljt) har jag hittat en perfekt gi för att se sjukt bra ut på vårens tävlingar (och sen fullfölja Operation Superpatch). Scrambles nya ”Standard Issue – Semi Custom” är svaret till alla mina böner. Den verkar hålla riktigt hög klass och den är riktigt clean – perfekt inför tävlingarna. Och jag älskar att man får med åtta patchar som man sen kan sätta hur och vart man vill. Detta kommer garanterat vara mitt nästa gi-köp! Den kommer att fylla den otroligt onödiga platsen som först en tävlings-gi (som jag redan har) och sen som grund till Operation Superpatch (som jag, om man ska se det krasst, redan har)!