rebelz.se

UFC-domaren Mario Yamasaki håller BJJ-seminarium i Göteborg

En av världens bästa och mest välkända MMA-domare kommer till Sverige i sommar! Mario Yamasaki, svartbälte i både BJJ och Judo, håller nämligen seminarium i Göteborg i mitten av juni.

Mario Yamasaki kommer tillsammans med brodern Fernando Yamasaki samt Octavio de Almeida, 8 dan röd och vitbälte i BJJ och president för Sao Paulos BJJ förbund, hålla i ett tredagars-seminarium på svensk mark i sommar. Föga förvånande är det Yamasaki Academy i centrala Göteborg som blir platsen för svenska BJJ-nördar att vallfärda till den 17:e juni. Seminariet startar på fredag eftermiddag och pågår både lördag den 18:e samt söndag den 19:e juni.

De flesta av er, åtminstone de som följer UFC, är välbekanta med Mario som inte bara är en av MMA:s absolut bästa domare utan förmodligen är den enda som formar händerna till ett hjärta före varje match han dömer. Varför inte sprida lite kärlek i en annars så hård sport?

Mer info om sommarlägret hittas här.