rebelz.se

IBJJF:s NOGI-VM äger rum i Long Beach den 12-13:e november

Datumen är äntligen bestämda för årets VM i NOGI som äger rum i Long Beach i mitten av november. 

Walter Pyramiden i Long Beach, Kalifornien blir som vanligt platsen för årets NOGI-VM som alltså nyligen preliminärt bokades för 12-13:e november. Registrering till tävlingen har däremot inte öppnat ännu och IBJJF kan fortfarande komma att ändra datumen de närmsta månaderna.

För de som inte själva ska åka ner kan man som vanligt följa allt som händer under årets världsmästerskap på FloGrappling.com.

Tråkigt nog för oss svenskar landar NOGI-VM på samma helg som Swedish Open i Stenungsund, en av de absolut största tävlingarna på hemmaplan. Även SM i SW ser ut att äga rum i november, men förhoppningsvis krockar inte även det med en av de mest prestigefulla NOGI-tävlingar som finns.

När registreringen väl öppnar anmäler man sig på IBJJF:s hemsida.