rebelz.se

Seminarium med Robson Barbosa på Hilti Karlstad/Samurang Fight Center den 16:e juli

Karlstad får finbesök nästa helg då Robson Barbosa håller seminarium i Hilti Karlstad/Samurang Fight Center den 16:e juli.

Nu gäller det att vara snabb, för nästa helgs seminarium har endast plats för 25 personer. Hilti Karlstad/Samurang Fight Center kommer prioritera sina ”regelbundna” medlemmar men öppnar anmälningen för alla om man inte når kapaciteten på 25 personer.

Robson Barbosa är ett svartbälte i BJJ under Ricardo Carvalho som i sin tur fick sitt svartbälte av Carlson Gracie. Seminariet den 16:e juli kommer bestå av GI- och NOGI-pass med paus emellan och kostar 300 kronor. Om man endast vill delta på ett pass är kostnaden 200 kronor. Preliminära tider är 10.00-12.00 för det första passet och 13.00-15.00 för det andra.

Mer info hittas här.